tirsdag, april 29, 2008

Spring!!!!!

Det var etter å ha lest your comment Agatha eg fann ut at det sanneleg er på tide med litt oppdateringer på denne inkjevetta sida! Sjølv om jula er ei fantastisk høgtid, er jo påska endå betre og no er alt påska forbi for 2008! Agatha: Eg har sjølv tett og ofte vitja staden du beskriv, der eit meir eller mindre flott bilete heng oppe! Kanskje dei bør tå det ned no?

Tida her har gått litt seint den siste månaden, og dei fleste som kjenner meg veit kvifor ;)
Men no er det ikkje lenge igjen! I mellomtida, no i april, mens tida gjekk som seinast har eg fått tid til å pleie ein hobby eg trudde var utgått frå mi side!! Vårens vakraste eventyr! Det har våre utruleg spennande og kjekt!

Hal i og dra littegrann!


Godt med litt kumelk når ikkje sauemor har nok til den eine trillingen!
Ellers reiser snart Joffen og eg til forhåpentligvis litt varmere strøk snart, for kun å slappe av ;)
PS: Somme i kåken her har eit ynskje om å få tak i ein DVD med kun flammer og knitrelydar på, så om nokre har eit forslag til kvar ein kan få tak i dette så kom med det! Grunnen er at vi har kasta tv vårt i peisen og det vart så konge fint. Men Monika og Audhild; kva skal vi med denne DVD en no som sommeren snart er her?

2 Comments:

Blogger Agatha said...

"Flammen er tent, se ilden den brenner.." Eg og Monika kjem til å syngje denne songen heilt til me ser flammen på skjermen i denne vakre peisen vår. Vel, vil anbefala deg å lesa eit innleg som heiter "kjærleik ved fyrste blikk" på ein blogg innen din rekkevidde. Det inlegget vil nok appelere til din fantastiske hobby... :)Sån ellers kan eg fastslå at eg vil nekte deg å ta ned det flotte bilete. Kva med å hengje opp eit påskebilete attmed i staden? :)

6:05 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Bra du fekk oppdatert. Litt lenge si advent og jul nå. Dokke fekk sikkert litt meir plass nå som tv-en havna i peisen.
Får ta fatt på rettings- og vurderingsarbeidet igjen. Me snakkes!
AK

6:23 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home