tirsdag, februar 27, 2007

Hanang!
Her e to bilde frå turen me hadde t Hanang sist lørdag! Hanang e Tanzanias 4. høgaste fjell og e 3417 m.o.h! Me starta fra Haydom kl 05.00 og ambulansesjåfør Adam va åkkas guide! Ette å ha kjørt i en time sette me åkke kraftig fast som du ser på bilde! Det e rett ved lake Basosto og innsjøen nådde opp t veien si det he regna så møje! Off, eg følte at bilen sko tippa når som helst når me satt 11 stk i an! Men ette ei stund fekk me tak i en bil frå Haydom som kom og drog oss opp. Litt aktion der ja! Me fekk heldigvis ta en liten omvei og reisen til vulkanen fortsatte! Turen opp var bratt, men me kom opp! Brukte ca 5 tima, men det va litt disigt på toppen som dåkke ser :) Me hadde utsikt eine veien.

Her om dagen va me med ut på ambulansetur! Me skulle henta ei fødande dama i ett distrikt ca en time i frå! Det va spennande, litt forskjellig frå heima kan du sei. Me måtte gå ett stykke for å henta hu, då i sorpa, så dei kvide uniformane åkka såg ikkje så fine ut lenger!

Nå e me me Mobile Clinic ut på turer! Det e kjempe gøy! I går sette eg så med vaksina som aldri før, på onga og gravide! Ongane grine ikkje så møje som heima, hm! Kanskje det bare va syne av meg som beroliga di :) I dag lærte me å undersøka gravide! Det va og gøy!

Bildene kom litt i hytt og vær, men, men!

Nå grue me åkke litt t å forlata Haydom då! Me he blitt kjent me så mange jille folk!

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hei Benny Burger!!
Kjempegildt at de har det så kjekt på Haydom. Tenk om eg hadde fått mulighet til ein slik tur då eg gjekk på Diakonhjemmet på midten av 70-talet!!!
Nå må de storkosa dokke den tida de har att, og verkeleg slappa av på Peponi Resort før de set nasane nordover til ein regnfull vintar!!
Me kjempegler okke te du kjem heim for å forfatta hovudoppgåva di, og at me får "opplevinga av å vera på Haydom" dei vekene du er heime.
PS! Me har alt fått ein forsmak gjennom DVD-filmen me fekk av Tollef, der du hadde ei av hovudrollane i "Datonga-dansen" eller kva den nå heitte.
Helsing far!!

6:37 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Hei!
Du e heldige som får oppleva alt dette! Og så e det gildt at me kan få lesa litt om ke dokke gjer her på bloggen din.
Fekk òg sjå filmen som far skrive om. Jammen he du gode spenst i beinå:)
Lykke te med praksisen dei vegene som e igjen, så glede me okke veldig te du kjeme heim igjen:)
Klem

10:03 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Heisann! Ser det e familietreff her, så eg føle for å ver med. Kan jo dela en vits. Tenkte på den der med rosinen og bollå. hehehe. Me kan an jo, så det e ingen vits å skriva heile. jaja. kos deg.

7:00 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home