mandag, februar 19, 2007

God ettermiddag!

Eg må bare raske på med å skrive nokre ord for å visa at eg leve:) He hatt ei solstrålande helg, bokstaveligt talt! Ikkje møje reggen i det heila! På fradag va me hjå to studenta me he blitt godt kjent med! Me lærte dei å spela kort, for hu eina hadde sett me hadde spelt kort hjå Catherin! I begynnelsen forstod dei ingenting, men ettekverd gjekk det bedre! Det va knalløye og dei lo og lo øve desse kortå! Me fekk chapati, ris og bønne, og selvfølgele kaffi med to spiseskjeie med sukker! På lørdag va me hjå Catherin og lagte norske mat! Eller det va vel italiensk gryterett då, men jaffal sånnen mat som me ede i Norge! Dei likte det veldig godt så det va jo konge! Godt for dei og å veksla ut ugalien! På søndag va det jo fastelaven og Margrete og Benedikte va litt leie seg for at dei ikkje hadde bolle med krem, men så hadde hu som me bestille brød hjå bakt kanelruller som me fekk! Me tok med oss dei to kortspelareane opp på Haydomfjellert på fastelavenspiknikk! Dei hadde aldri våre på fjellet før (he budd her i tri år), dei e liksom seriøse studenta og drive ikkje med fjellklatring :) Men dei ga uttrykk for at det va kjekt, men va litt slitne då me kom opp!
Ellers e det sista vegå nå på Sergical Ward! Ette det ska me vera med ut med dei mobile klinikkane og avslutte oppholdet på fødeavdelingen! Ette det blir det litt reising med safari og standliv ved det Indiske hav! Me he ennå møje å sjå fram t, men det ska og bli godt å koma heim og eta brunost;)

2 Comments:

Blogger Bente said...

Hei Benedikte! Visste ikkje om blogen din før nå... Men d va kjekt å lesa om d du he opplevd i Afrika t nå:) Kos deg vidare! Klem fra Bente:)

6:53 p.m.  
Blogger Kjartan said...

Brunost e kongelig vettu! =) Kosa deg der nere! Hørres ud så dåkk he d jilt!

10:00 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home