onsdag, januar 24, 2007

Habari :)

Tid for oppdatering igjen! Me he gått en del tura rundt Haydomfjellet som ligg et lite stykke unna sjukehuset! Gleden va stor då me såg en gjeng baviana rett framføre åkke oppå et lite berg! Det va veldig koselig! Ellers går det bare fint her langt inne i bushen i Tanzania! I sist veka gjekk me på swahili kurs og fekk lært någen setninga sånn at me kan kommunisera litt med pasientane!

Prøvd ei stund nå å legga ut bilde fra turen rundt fjellet, men det går så seint! Får heller bare skriva då! Me he litt øve ei veka igjen på medisinsk avdeling! Så e det videre t kirurgisk! Spennande e det jaffal, men som sagt veldig forskjellig fra praksisen heima! For eksempel he de ikkje alt det flåtta utstyret og alt engangsutstyret som me he i Norge, så det e løye å sjå koss de klare det her! Hygienen e ikkje alltid på topp men!

I kveld ska me spela kort med någen lokale her! Det va litt vanskelig å forklara presidenten t någen som meste aldri har toke i en kortstokk før, spesielt med det at kløver tri va høgast og sånn! Men de lærte fort! Ska prøva neste gong å legga ut litt bilde :)

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Me trudde ikkje du reiste til Haydom for å læra dei presidentspelet!! Me hadde forstått det slik at de skulle læra sjukepleie på swahilisk?!
From your teachers on the Norwegian Diakonehome!!

5:31 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Gildt å lesa om ke dokke gjer. Følte dokke dokke i slekt med bavianane si det va så gildt å treffa på dei? Ellers e det bra dokke får spelt litt kort, sko bare hatt med deg Bohnanza, så du kunne fått lært vekk det òg:) Kanskje me "snakkes" te helgå, då ska eg ein tur te Monika!
Klem

9:26 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Gildt å lesa korleis de har det.
Helsing tante Gerd og onkel Reinert

6:27 p.m.  
Anonymous Anonym said...

helloo.. takk for sist:) beklager at vi ikke fikk sagt hade før vi dro fra Haydom.. Håper du trives!! Og lykke til på safarien dere skal på... Take care!! Jeg lengter tilbake alt...

Ronny

3:00 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home